Banning - Laughlin / Avi
30 juli 2016 - Laughlin, Nevada, Verenigde Staten
Vanmorgen weer vroeg vertrokken om langs de reparateur van de Camper te rijden. Nadat hij heel even gekeken had vertelde hij ons dat de compressor van de airco niet goed was en dat deze vervangen moest worden. Hij mocht deze alleen niet vervangen, dat moest iemand van de verhuurder doen. Dan later op de dag maar weer bellen. As. maandag moet er nu eigenlijk iemand van de verhuurder komen om het probleem op te lossen als we in de Grand Canyon zijn. (We wachten maar af)
Op onze route zijn we door het National Park Joshua Tree gereden. Hier gelijk een Annual Pass gekocht voor toegang tot alle nationale parken. Wat een schitterende omgeving, maar wel weer ontzettend warm. (We raken er bijna aan gewend, haha) Die hitte hier is echt niet met woorden uit te leggen, dat moet je echt zelf voelen, echt niet normaal.
Van hier zijn we verder gereden naar Lauglin, net over de grens van California in de staat Nevada. Bij de camping aangekomen, maar weer gelijk even een verkoelende duik genomen in het zwembad. Deze camping ligt aan de rivier de Colorado en om bij het zwembad te komen, moet je door het gigantische casino wat hier is. Straks nog maar even lekker eten in een van de vele restaurantjes die hier zijn, en morgen 366 km rijden om in de Grand Canyon te komen.

Maar hoor nog wel meer van jullie .
Groetjes .