Banyuwangi

2 augustus 2024 - Banyuwangi, Indonesië

Vandaag mochten we uitslapen, dus waren we pas om 6.00 uur op! Geen moskee in de buurt die ons gewekt heeft. We vertrekken pas on 10.00 uur dus lekker op het gemak ontbijten. Maar voor het ontbijt eerst natuurlijk zingen voor Noa, want het is haar verjaardag vandaag. Toen we bij ons busje kwamen was de deur van het busje nog dicht, terwijl de chauffeur normaal naar de bus rent om de deur open te maken als hij ons ziet komen. Toen Noa als eerste naar de bus moest en de schuifdeur open ging was duidelijk waarom. Heel het busje was versierd met ballonnen en slingers. Wat een leuke verassing van Didi en Ibi.

IMG_3467IMG_3469IMG_3472

IMG_3473

Vervolgens reden we naar een paar mooie plekken waaronder een plantage van 120 ha met rubberbomen, maar ook werden er andere gewassen verbouwd. Ook bezochten we nog een mooie waterval en we konden pootje baden in de rivier. Toen het tijd was voor een drankje kwam de volgende verassing. Didi en Ibi hadden een taart geregeld voor Noa’s verjaardag, en kwamen deze al zingend aan onze tafel brengen. Rond het middaguur reden we weer terug naar ons hotel en hebben we lekker geluierd aan het zwembad.

IMG_3476IMG_3479IMG_3480IMG_3483IMG_3484IMG_3485IMG_3488IMG_3490

1. The travel club Annemarie:
    2 augustus 2024
    Gefeliciteerd en wat super leuk van de gids dat hij dit geregeld heeft
  2. Stijn:
    Wat lief van die gids!
  3. Jeannette:
    2 augustus 2024
    Noa van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag, leuk dat je zulke fijne gidsen hebt.
  4. Ad:
    Wat een leuke verrassing. Gefeliciteerd Noa 🥳
  5. Anja Pennings:
    2 augustus 2024
    Wederom een verjaardag onderweg, gefeliciteerd!